Nieuwtjes en weetjes....

Met mijn beste vrienden paardrijden aan zee

Met mijn beste vrienden paardrijden aan zee

Geplaatst op 19/08/2018

Op maandag 6 augustus zijn we met onze beste vrienden en de paarden aan zee gaan rijden. We vertrokken 's avonds na het werk naar Nieuwvliet in Nederland.

Dat is dichtbij Cadzand en heeft een mooi strand waar je met de paarden en de honden in zee mag. Na een uur rijden met de wagen kwamen we aan en parkeerden we ons op een grote parking die zich vlakbij het strand bevind. Ik was met de pony van mijn lesgeefster, Arsulastarr. Het is een super brave pony van 23 jaar waar ik na mijn wervelfractuur met beginnen rijden ben omdat het vertrouwen in Loïs Lane nog wat zoek is. Het was een zwoele zomeravond en we zijn pas gestopt met rijden toen het bijna donker was. We hebben ontzettend veel gegaloppeerd in het water wat ik ongelooflijk leuk vond . Arsula, wilde in het begin niet in het water, maar na een tijdje overwon ze toch haar angst voor de golven en ging ze zelfs heel diep. Het was een fantastische avond met geweldige vrienden. Eentje om nooit meer te vergeten!

Vorige...